Fontänbubbel

Bakom kulisserna – varför gör vi podd?

Pandemin är över oss och Fontänbubbel gör uppehåll i våra publika poddinspelningar. Istället inleder vi en liten samtalsserie där du får följa med in på Redaktionen och ta del av diskussionerna som ligger bakom liveshowen.

I den första delen pratar vi om varför en rehabiliteringsverksamhet för människor med psykisk ohälsa gör en podd. Vad är bakgrunden, vilka är målen och hur går tankarna kring hur vi uppfattas av den lyssnande allmänheten? Ska vi ikläda oss en persona bakom mikrofonen, kan vi det? Och hur är det egentligen – har Fontänbubbel en hemlig agenda?

Personligt, humoristiskt och nära – Fontänbubbel är dina röster i vardagen!

2 kommentarer

  1. Hallå på er, kul att se er going strong.

    God jul, och framförallt Gott nytt år i förväg — till alla!

    Tänkte bara säga att medicinvarianterna är viktigt att det blir rätt för alla personer som tar dem. Har själv äntligen nu landat på en som känns bra (Reagila) . De andra Haldol m.m har varit fruktansvärda jag tror man ska byta ganska snabbt om man har nåt som inte fungerar, för effekten kommer rätt snabbt.

    Piller är ganska bra (meningsfullt?) – men lite risky för humöret. Doktorerna vet inte alltid hur det kan kännas med det i sig. Thats all

    Lev gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RSS
Facebook
Lunds Fontänhus
E-post